Bemutakozás
Assmann állványtípusok
Állványtípusok méretezése
Storebest pénztárpultok
Referenciáink
Ajánlat készítés menete
Kapcsolat
Térkép
Első oldal
Cégünknél az árak meghatározásához az alábbi, már régóta bevált gyakorlatot alkalmazzuk:
1Először megkérjük kedves vevőinket, hogy határozzák meg a vásárolni kívánt állvány (-ok) polcainak  méretét, színét, anyagát és küldjék el számunkra az üzletük alaprajzát! Ha nincs az üzletről alaprajz, egy helyszíni felmérést követően szívesen elkészítjük.
2 Az üzlet alaprajzának ismeretében egyeztetjük a technológiai igényeket és az üzletberendezésről készítünk egy alaprajzot. Az alaprajzon fellelhető elemek mennyiségének ismeretében készül el az árajánlatunk. Lényeges szempont, hogy az alaprajzot és az árajánlatot  térítés mentesen biztosítjuk  vevőink számára.
3 Az ajánlati ár függ a megrendelésre kerülő anyagok mennyiségétől, hiszen a szállítási és szerelési költség az  árakat nagyban befolyásolja. 
4 A  berendezések ajánlatát mindig a szállítási és szerelési költségekkel együtt kalkulált összeggel  állapítjuk meg. Nem  tarjuk szerencsés dolognak, ha az állványainkat  kevésbé gyakorlott szerelők állítják össze!  Az általunk forgalmazott minőségi termékek jó hírnevének megóvása fontos számunkra, mivel csak így tudjuk garantálni vevőink elégedettségét!
Fentiek ismeretében, várjuk szíves érdeklődésüket!